Over ons

NMB Keuken Atelier & Montage

Over ons

Montage & Renovatie

NMB Keuken Atelier & Montage is een jong en praktisch georiënteerde onderneming. Voor al uw klussen in en rondom huis kunt u bij ons terecht. Onze professionele medewerkers zijn opgeleid binnen hun eigen vakgebied en zorgen ervoor dat uw klus op een vakkundige en nette manier wordt geklaard.

Keukenatelier

U kunt bij ons een afspraak maken om inspiratie op te doen in ons keukenatelier met een vrijblijvend adviesgesprek en offerte.

Waarom NMB?

De kracht van NMB Keuken Atelier & Montage is om verschillende specialisten met elkaar samen te laten werken en voor de klant één aanspreekpunt te realiseren. U heeft als klant alleen medewerkers van NMB Keuken Atelier & Montage over de vloer. Daarmee voorkomen wij dat u verschillende aannemers of bedrijven over de vloer krijgt. U staat als klant centraal en wij leveren kwaliteit en vakmanschap. Wij hebben een no nonsens beleid waarbij ‘afspraak is afspraak’ geldt en waar geen onvoorziene kosten worden doorberekend.

Recensie
Cindy Christophersen

Cindy Christophersen

Wat een topbedrijf!Edwin en zijn team zijn Kanjers.Ze denken met je mee.Service is TOP!!van begin tot het eind.Ik raad ze iedereen aan.

Recensie
Hans van Zanen

Hans van Zanen

Een zeer prettig team die vrolijk hun werk verrichten. Denk mee met de klant en zijn klantvriendelijk. kortom een uitmuntende service .

Recensie
Rene koops

Rene koops

Mijn nieuwe keuken is vakkundig en met oog voor detail gemonteerd. Vakwerk.