Over ons

NMB Keuken Atelier & Montage

Over ons

Montage & Renovatie

NMB Keuken Atelier & Montage is een jong en praktisch georiënteerde onderneming. Voor al uw klussen in en rondom huis kunt u bij ons terecht. Onze professionele medewerkers zijn opgeleid binnen hun eigen vakgebied en zorgen ervoor dat uw klus op een vakkundige en nette manier wordt geklaard.

Keukenatelier

U kunt bij ons een afspraak maken om inspiratie op te doen in ons keukenatelier met een vrijblijvend adviesgesprek en offerte.

Waarom NMB?

De kracht van NMB Keuken Atelier & Montage is om verschillende specialisten met elkaar samen te laten werken en voor de klant één aanspreekpunt te realiseren. U heeft als klant alleen medewerkers van NMB Keuken Atelier & Montage over de vloer. Daarmee voorkomen wij dat u verschillende aannemers of bedrijven over de vloer krijgt. U staat als klant centraal en wij leveren kwaliteit en vakmanschap. Wij hebben een no nonsens beleid waarbij ‘afspraak is afspraak’ geldt en waar geen onvoorziene kosten worden doorberekend.

Recensie
Joke Wiesemann Amsterdam (Noord-Holland)

Joke Wiesemann

Mijn keuken is deze week door Edwin van NMB geplaatst en ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen. De keuken was binnen een dag zeer vakkundig geïnstalleerd en daarnaast is Erwin een prettig persoon die precies weet wat hij doet.

Recensie
Kjell t Hoen Almere (Flevoland)

Kjell t Hoen

Edwin van NMB heeft ons echt enorm uit de brand geholpen nadat een slechte aannemer ons had laten zitten. Keuken is er vandaag in 1 dag in gezet. Zeer tevreden.

Recensie
Aiis Honing

Aiis Honing

Vandaag is onze keuken gemonteerd door Edwin en Jessy. Keurig netjes en proffesioneel gewerkt. Top kerels! Zeker aan te raden.