Over ons

NMB Keuken Atelier & Montage

Over ons

Montage & Renovatie

NMB Keuken Atelier & Montage is een jong en praktisch georiënteerde onderneming. Voor al uw klussen in en rondom huis kunt u bij ons terecht. Onze professionele medewerkers zijn opgeleid binnen hun eigen vakgebied en zorgen ervoor dat uw klus op een vakkundige en nette manier wordt geklaard.

Keukenatelier

U kunt bij ons een afspraak maken om inspiratie op te doen in ons keukenatelier met een vrijblijvend adviesgesprek en offerte.

Waarom NMB?

De kracht van NMB Keuken Atelier & Montage is om verschillende specialisten met elkaar samen te laten werken en voor de klant één aanspreekpunt te realiseren. U heeft als klant alleen medewerkers van NMB Keuken Atelier & Montage over de vloer. Daarmee voorkomen wij dat u verschillende aannemers of bedrijven over de vloer krijgt. U staat als klant centraal en wij leveren kwaliteit en vakmanschap. Wij hebben een no nonsens beleid waarbij ‘afspraak is afspraak’ geldt en waar geen onvoorziene kosten worden doorberekend.

Recensie
H Hadi

H Hadi

Hartstikke fijn om met dit bedrijf samen te werken! Denken in oplossingen, en de communicatie was super!! Zeker aan te raden voor andere mensen, die op zoek zijn!

Recensie
Marcia Eggenkamp Blaricum (Noord-Holland)

Marcia Eggenkamp

Ondanks dat we op ons verdiepte aanrechtblad moeten wachten, omdat deze verkeerd geleverd was, hebben ze de rest gelukkig al op de goede plaats gezet en kan ik toch al gebruik maken van de keuken. Ze hebben plezier in hun werk en denken met je mee. Ik vond het super gezellig, Edwin, Jordy en Michel!!!

Recensie
Miranda Harmsen Almere (Flevoland)

Miranda Harmsen

We zijn heel erg tevreden over NMB Keuken, ze houden zich aan de afspraak, en ze monteren heel erg netjes. Echt een top bedrijf!