Uw droomkeuken

Hier kan iets komen te staan over de keukenmontage

Uw droomkeuken

Vakkundig gemonteerd

De keukenmonteurs van NMB Atelier & Montage zijn allemaal hoogopgeleide en zeer ervaren monteurs die uw keuken in 92% van de gevallen in één dag monteren, waardoor u vaak nog dezelfde dag van uw nieuwe keuken kan genieten. Wij bieden standaard 6 maanden garantie op het montage werk. Daarnaast kunt u tijdens en na de garantieperiode altijd gebruik maken van onze klantenservice die u met raad en daad bijstaat op het gebied van technisch advies.

Onze monteurs komen door het hele land met plezier uw nieuwe keuken monteren. Onze prijzen zijn altijd inclusief het aansluiten van uw keuken. Wij rekenen daarvoor geen extra kosten. Wilt u weten wat het kost als wij uw keuken monteren? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Afspraak maken

Montage

Uw keuken goed geïnstalleerd

Vaak is het monteren van uw keuken niet de enige klus. Tal van andere montage en installatie werkzaamheden zullen moeten worden voorbereid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het betegelen of leggen van uw nieuwe vloer, het stucen of betegelen van uw wanden, het verleggen van de leidingen in uw keuken, het bijplaatsen of aanpassen van uw elektriciteit etc.
Fijn dat NMB Keuken Atelier & Montage er voor zorgt dat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Voor het maken van een offerte komen wij bij u thuis om samen met u gewenste werkzaamheden door te nemen. Uiteraard geven wij dan ook direct aan welke technische zaken van belang zijn en/of vervangen moeten worden.
Als wij een afspraak met u hebben gemaakt is dit uiteraard vrijblijvend. Meer dan een kopje koffie en ongeveer 30 minuten van uw tijd kost het niet. Wilt u een offerte ontvangen? Vul dan direct uw gegevens in, zodat wij u kunnen contacteren voor het maken van een afspraak.

 

Een greep uit onze installatie mogelijkheden:
  • Leidingwerk verleggen binnen uw keukenruimte
  • Vernieuwen, aanpassen of toevoegen van uw meterkast en aanverwante zaken
  • Stuucen van wanden en plafonds
  • Tegelen van wanden en vloeren
  • Verwijderen en afvoeren van uw oude keuken
  • Schilderwerk
  • Freezen in beton en wanden